FI | EN | RU

Inariviikot etsii somettajia

Inariviikot etsii somettajia

Etsimme Inariviikkojen tiimiin viittä eri-ikäistä, erilaisista tapahtumista ennakkoluulottomasti kiinnostunutta, vähintään 13 vuotta täyttänyttä somettajaa jakamaan kokemuksensa Inariviikkojen tapahtumista 21.–30.7.2017.

Siinä missä Inariviikkojen virallisten kanavien (FacebookTwitter ja Instagram) ääni on pääosin toimintaan kehottava, somettajien ääni voi olla hauska ja leikkisä, syvällisesti pohdiskeleva, kriittinen ja kehittävä, visuaalisiin elämyksiin keskittyvä tai vaikkapa uusiin kokemuksiin ennakkoluulottomasti heittäytyvä.

Somettajille pidetään perehdytystilaisuus Ivalossa kesäkuun alussa, mutta muuten somettaminen on itsenäistä. Somettaja kertoo omille seuraajilleen aihetunnisteella #inariviikot niistä tapahtumista, joihin osallistuu yleisönä, yhteistyökumppanina tai järjestäjänä. Tarjoamme somettajille vapaan pääsyn kaikkiin Inariviikot-tapahtumiin ja palkitsemme innostavimman somettajan 100 euron lahjakortilla paikalliseen yritykseen. Hae rohkeasti mukaan!

Hae somettajaksi 4.6. mennessä!

Kerro Facebookissa, Twitterissä tai Instagrammissa 4.6. mennessä aihetunnisteella #inariviikot, miksi juuri sinä olisit hyvä somettaja Inariviikoille. Voit myös laittaa suoraan viestiä kulttuurisihteeri Mirja Karjalaiselle, etunimi.sukunimi(at)inari.fi.

Inariviikot on Inarin kunnan suurin kesätapahtumien kokonaisuus. Ohjelmistosta löytyy perinteisiä kyläjuhlia, lastentapahtumia, markkinoita, torihulinaa, konsertteja, pelimannitapahtumia, taidenäyttelyitä, retkeilyä, tanssia, teatteria, Gamas Blues -festarit sekä tietysti WaterCross-kisat. Avajaiset vietetään ensimmäisen kerran Lemmenjoella. Inariviikkojen ohjelmisto täydentyy vielä toukokuun aikana, mutta voit käydä jo nyt täällä katsomassa, mistä tapahtumista olisi kiinnostavinta somettaa.